Ledige stillinger

Vi har pt. ingen åbne stillinger

Er der ikke en ledig stilling, der passer til dig?

En uopfordret ansøgning kan være din genvej til drømmejobbet, og vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker at blive en del af Ingeniør Huse.

Send os en uopfordret ansøgning på mail: info@ingenioerhuse.dk, allerede i dag. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

Vores succes er vores medarbejdere - viden, erfaring og tekniske/faglige kompetencer er noget som vi sætter højt, men personlighed, gennemslagskraft og evnen til at holde en positiv dialog er, al ting til trods, mindst lige så vigtige. 

Vi kikker efter nye kollegaer, der vil være med til at udvikle forsyningssektoren, industrien og byggeriet med grønne, vedvarende og bæredygtige projekter. 

Uopfordret ansøgning

Hvis vi ikke har et stillingsopslag åbent eller et der passer til din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning til info@ingenioerhuse.dk og skriv “uopfordret ansøgning” i emnefeltet.

Ved at sende din ansøgning accepterer du at Ingeniør Huse A/S beholder din ansøgning og personlige oplysninger i en periode op til 6 måneder.

Vi stiller ingen formkrav til din ansøgning! Men, din motivation må gerne skinne igennem og hvilke kompetencer du mener er dine stærkeste fortrin (bare rolig, du kommer til at lære mange flere med en ansættelse hos Ingeniør Huse A/S). 

Alle ansøgere vil modtage en meddelelse, men vi sender ikke andet feedback ved uopfordrede ansøgninger, medmindre du bliver indkaldt til samtale.

 

Ny dimitteret

Jeg har ingen erfaring, ingen referencer og ingen viden ... Vi har haft dine sko på og kan godt huske at starte på arbejdsmarkedet var en stor mundfuld.

Send din ansøgning til info@ingenioerhuse.dk og skriv “Dimittend ansøgning [FAGFELT]” i emnefeltet.

Senior og med bunker af erfaring

Jeg har masser af erfaring, bunker af projektreferencer og mere end nok viden at øse af, men jeg vil gerne arbejde på nedsat tid for at også kunne hellige mig mine hobbyer, læsning, familie med mere.

Send din ansøgning til info@ingenioerhuse.dk og skriv “Senior ansøgning” i emnefeltet.

Studerende / Bachelor projekt / Praktik

Vi tager gerne en snak, hvis du mangler en virksomhed at skive et projekt sammen med eller et sted at være i praktik i. Send din ansøgning til info@ingenioerhuse.dk og skriv "Studie ansøgning [EMNE]” i emnefeltet.

Vi er mest interesserede i projekter med indhold af;

  • Energi planlægning (geoenergi og eller lagring)
  • Programmering
  • Overfladenær geologi
  • GIS
  • Procesteknik indenfor varme & køling

Hvis du søger om at komme i praktik hos os, så forvent at gummistøvler, notesblok og Excel bliver lige vigtige.

Kontakt os

Lad Ingeniør Huse hjælpe jer med jeres næste rådgivningsprojekt
Kontakt os

Grøn fjernvarme & køling

Ingeniør Huse har gennemført en række større projekter indenfor fjernvarme og køling hvor vi har hjulpet vores kunder med rådgivning og analyse for scenarier, for efterfølgende at tage hånd om udbud, kontrahering og byggestyring samt fagtilsyn og idriftsættelse.
Læs mere

Om Ingeniør Huse A/S

Læs mere
Læs mere
Dixon Creatives