Power-to-X har potentialet til at vende op og ned på den danske forsyningsstruktur hvis ikke anlæggene bygges med nuværende anlæg og fremtidige struktur i mente. Ingeniør Huse skal ikke være specialister i elektrolyse og de relaterede teknologier til konvertering af el til X - men, vi er specialister i hele den bagvedliggende infrastruktur og kravene til fremføring af stabile stærkstrømsforbindelser samt opkobling til styring og dataoverførsel.

Vi kan sammen med projektteamets aktører lave en dybdegående beskrivelse af projekts faser, indvirkning på lokalområdet for både miljø og forsyningsstruktur samt beskrive scenarier og beregne deres indbyrdes fordele og ulemper.

Projektforslag til kommune, region og myndigheder skal udarbejde i en fælles dialog for forståelse forhold som påvirker projektet samt beskrivelse af alternativer som vil lede til gode, sunde projekter som har en fælles positiv effekt på virksomheder, økonomi såvel som jobskabelse og miljø.

Lad os deltage i dit projekt og lad os danne fælles værdi.

Rasmus Victor Fauerholdt
Direktør
30 74 85 96
Kim Juhl Weaver
Teamleder Jylland, Maskinmester
2058 3454

Elteknik & Stærkstrøm

Elteknik & Stærkstrøm
Læs mere

Modellering

Modellering
Læs mere

Sikkerhed, arbejdsmiljø & ledelse

Sikkerhed, arbejdsmiljø & ledelse
Læs mere

Kontakt os

Lad Ingeniør Huse hjælpe jer med jeres næste rådgivningsprojekt
Kontakt os

Grøn fjernvarme & køling

Ingeniør Huse har gennemført en række større projekter indenfor fjernvarme og køling hvor vi har hjulpet vores kunder med rådgivning og analyse for scenarier, for efterfølgende at tage hånd om udbud, kontrahering og byggestyring samt fagtilsyn og idriftsættelse.
Læs mere

Om Ingeniør Huse A/S

Læs mere
Læs mere
Dixon Creatives